A vébé eddigi legsúlyosabb sérülését, bokatörést, egy szlovén játékos, Nejc Pecnik szenvedte el. A pénteki, USA elleni 2-2-n Pecnik a 73. percben állt be, majd a kezdőkörben ütközött a vétlen Dempseyvel.

Pecniket már szombaton Szlovéniába szállították, ahol eldöntik, hogy megműtik-e a csatárt. Egy biztos: akár a műtét, akár a konzervatív kezelés mellett döntenek, Pecnik három hónapig nem léphet pályára a válogatottban és klubjában, a portugál Nacionalban.

Az amerikaiak elleni meccs után felmerült, hogy Marko Suler esetleg bordatörtést szenvedett, de kiderült, hogy csak egy erős ütést kapott a mellkasára, Anglia ellen akár játszhat is a védő.

És most nézzük meg, kit veszítettünk. Pecnik lőtte a szlovákok elleni pozsonyi, sorsdöntő vb-selejtezőn a győzelmet bebiztosító második gólt a teljesen kitámadó szlovákok ellen:

Az oroszok elleni pótselejtező moszkvai első meccsén 0-2-nál már minden veszni látszott, amikor a 82. percben beállt Pecnik, a 87. percben pedig egy, a kapusról kipattanó labdát befejelt az üres kapuba, íme:

Nejc, gyógyulj meg mielőbb!

Szólj hozzá!

Címkék: usa szlovén foci nejc pecnik

A bejegyzés trackback címe:

https://hejszlovenek.blog.hu/api/trackback/id/tr912096365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása