Interblock Ljubljana–Triglav Kranj 0-1 (0-0)

Van még ugyan egy visszavágó, de úgy tűnik, jól tippeltünk: a másodosztály második helyezettjének, a Triglav Kranjnak nagyobb esélye van az osztályozón, mint az első liga utolsóelőttijének, az Interblock Ljubljanának.

(Itt szerényen emlékeztetünk egy korábbi tippünkre is: a vébén a csoportból továbbjutó szlovén válogatott a szerbeket veri a tizenhat között, az elődöntőbe jutásért pedig Argentínával játszik majd.)

Nos, az első meccsen a ljubljanai vasutas stadionban ezer néző volt a szemtanúja annak, hogy a Triglav 1-0-ra nyert. A gólszerző Rok Dolzan volt a 63. percben. A meccsen különben végig a hazai kezdeményeztek többet, de nem tudták feltörni a vendégek védelmét.

Nem volt könnyű dolguk: egyrészt tartalékosan állt fel az Interblock, másrészt a vendégvédelmet a 37 éves, korábbi hétszeres válogatott Zeljko Mitrakovic irányította. Mitrakovic játszott az olaszok elleni győztes vb-selejtezőn is, igaz, még 2004-ben.

Visszavágó egy hét múlva, vasárnap.

A következő jelentősebb futballesemény pedig a vb nyitómeccse lesz.

4 komment

Címkék: osztályozó interblock ljubljana triglav kranj rok dolzan zeljko mitrakovic

A bejegyzés trackback címe:

https://hejszlovenek.blog.hu/api/trackback/id/tr812027579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

johevi 2010.05.24. 23:20:43

Azért ne feledkezzünk meg a skandináv bajnokságokról, nincs izgalmasabb, mint egy Vestmannaeyar-Hafnarfjordur rangadó...

Ki a faszom az a Ján Slota?! 2010.05.25. 00:18:41

brazil...? norvég? svéd? argentin? izlandi?

Žďárský 2010.05.25. 00:36:17

Ez az Interblock mintha egyszer az UEFA-kupában is szerepelt volna. Úgy emlékszem, a Hertha verte ki őket. Ezek szerint nem mindig voltak ilyen pocsékak, mint most...
Amúgy hajrá Triglav, aki egyszer megmászta azt a hegyet, az szerelmes lesz mindenbe, ami a környéken van...

petru 2010.05.25. 04:40:40

Ajanlom a belgradi 6. liga meccseit
süti beállítások módosítása