A spanyol El Mundo Deportivónál vagy nem értenek a focihoz, vagy nagyon is.

A lap összeállítást közöl arról, ki lehet a vébé szupersztárja. Nos, a szlovéneket végigpásztázva a még csak 20 éves Rene Krhint választották, nem pedig – ahogy a Zurnal24 megjegyzi – a csapat gerincét alkotó, a szlovén örökválogatottba is beférő Milivoje Novakovic, Samir Handanovic, Robert Koren triót.

A BL-győztes Interben néhány bajnoki meccsen is pályára lépő Krhint most nem mutatjuk be, hiszen megtettük már>>> (Kaptunk is érte eleget, mit istenítjük, pláne Filkor Attila rovására.) Ami a lényeg: ez a vébé még valószínűleg nem Krhiné lesz, 10-20 perceket fog játszani csereként. De a következő viszont már az övé lehet.

És egy megjegyzés: az El Mundo Deportivónál egyelőre nem megy Krhin nevén helyesírása, rendre Khrint írnak ugyanis. Na mindegy, majd a vb után menni fog.

Szólj hozzá!

Címkék: szlovén foci rene krhin

A bejegyzés trackback címe:

https://hejszlovenek.blog.hu/api/trackback/id/tr482068675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása