A 45-szörös válogatott Robert Koren elhagyja a West Bromwich Albiont. A klub menedzsere, Roberto Di Matteo döntött úgy, hogy a frissen feljutott csapatát átalakítja a Premier League-re, adja hírül a klub honlapja. Az új csapatba Koren már nem fér be.

Minket, szlovéneket az sem vigasztal, hogy Korenhez hasonlóan átadólistára került Graham Dorrans, Youssouf Mulumbu, Chris Brunt, James Morrison, Jerome Thomas és Giles Barnes.

Már januárban tudni lehetett, hogy Koren elmegy a WBA-ból. A tavalyi és a tavalyelőtti bajnokságban még jóval harminc fölötti meccset játszott, most 26-szor tette be őt Di Matteo, nyolcszor ráadásul csak csereként.

Korent nem kell félteni. A szlovén Ekipa szerint Gera Zoltánt követheti a Fulhambe. A WBA-ban játszottak már együtt, nem is rosszul – leszámítva azt az apróságot, hogy csapatukkal kiestek a Premier League-ből.

A szlovén keret játékosait bemutató sorozatunkban részletesen foglalkozunk majd Korennel, elöljáróban csak annyit: a válogatott alapemberéről van szó, aki a San Marino elleni idegenbeli meccs kivételével az összes vb-selejtezőt az elsőtől az utolsó percig végigjátszotta, és akit a legendás Zlatko Zahovichoz szoktak hasonlítani.

2007. január 4-én ezzel a cikkel köszöntötte a norvég Lilleströmből a WBA-hoz igazolt Korent a BBC>>>

Szólj hozzá!

Címkék: fulham west bromwich albion robert koren szlovén foci

A bejegyzés trackback címe:

https://hejszlovenek.blog.hu/api/trackback/id/tr502012638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása