Edzőtábor, Koren, Burgic. Egy kis szlovén és angol lapszemle.

Magaslati edzőtáborban, a dél-tiroli Brunicóban készül a szlovén válogatott, írja az Ekipa. Matjaz Kek elköszönt a keretszűkítés négy áldozatától, június 4-én pedig visszatérnek Mariborba, hogy megmérkőzzenek a szintén vb-résztvevő Új-Zélanddal.

 

A Panathinaikos is bejelentkezett a szabadon igazolható Robert Korenért, írja a Daily Mail. A Premier League-be feljutott West Bromwich Albion májusban köszönt el a középpályástól, aki egykor Gera Zoltánnal holtversenyben a klub házi gólkirálya volt, és játéka is emlékeztet a magyar középpályáséra.

A szabadon igazolható Koren nem marad csapat nélkül. A télen felmerült, hogy a Fulham leigazolná, most a görögök mellett a szintén most feljutott Newcasle, a Wolverhampton, a Celtic és a Chievo érdeklődik iránta. A Chievo épp a napokban igazolta le Bostjan Cesart a Grenoble-ből, kölcsönben pedig ott játszotta végig a tavaszt Bojan Jokic.

Nemcsak a Chievót, hanem a Kölnt is három szlovén erősítheti, írja a Dnevnik. Ott játszik már Miso Brecko és Milivoje Novakovic, és a jelek szerint oda tart a csatár Miran Burgic az AIK Solnából. Burgic a 30-as vébékeretben még benne volt, a 26-osba viszont már nem fért be. Az esetleges átigazolás hírét egyelőre nem erősítették meg, csak annyit: görög és osztrák klubok mellett német is érdeklődik iránta. Brecko a napokban hosszabbította meg 2013-ig a kölni szerződését, és Novakovic sem hagyja el a várost a következő szezonban. Nem is lenne rossz eghy Novakovic, Burgic csatárpáros.

Szólj hozzá!

Címkék: edzőtábor panathinaikos robert koren brunico fc köln miran burgic

A bejegyzés trackback címe:

https://hejszlovenek.blog.hu/api/trackback/id/tr172034968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása