Svédországból Ausztriába megy Burgic, új edzője lesz Samir Handanovicnak, nehéz dolga volt Kek kapitánynak, akinek a döntése nem tetszett Mirnes Sisicnek.

Innsbruckba szerződik a svéd AIK Solnától az ötszörös válogatott Miran Burgic, írja a Delo. A 25 éves csatár tagja volt Matjaz Kek szövetségi kapitány harmincas keretének, de már az első keretszűkítésen kiesett a rostán.

Új edzője lesz Samir Handanovicnak, a válogatott első számú kapusának az Udinesében. Francesco Guidolin a Parmából érkezett, a csapat eddigi edzője Pasquale Marino pedig éppen a Parmába megy. A Delo a váltást a tavaly nyári Eto'o–Ibrahimovic váltáshoz hasonlítja, de nyilván csak viccből.

„Nehéz döntés volt – mondta el a június elsejei keretszűkítésről Matjaz Kek szövetségi kapitány a Delónak. – Láttam a játékosokon, hogy ők is idegesek.” A szűkítés egyik vesztese, a Görögországban játszó Mirnes Sisic (tudják, a Mel Gibson hasonmás, bár erről nem minden kommentelőt sikerült meggyőzni) nyilvánosan fejezte ki csalódottságát: „A klubomban rendszeresen játszom, a válogatottban nem volt gond velem az edzéseken, a Südtirol elleni edzőmeccsen is ment a játék. Nem értem” – mondta. A 12-szeres válogatott játékos öt vébé-selejtezőn kapott csereként szerepet.

Már írtuk, hogy a válogatott edzőtáborából Bochumba utazott Zlatko Dedic, mert a szalagjai nincsenek rendben, és vébé-szereplése is veszélybe került. Rossz hír, hogy Bojan Jokicnak a háta fáj.

2 komment

Címkék: szlovén foci matjaz kek zlatko dedic miran burgic bojan jokic samir handanovic mirnes sisic

A bejegyzés trackback címe:

https://hejszlovenek.blog.hu/api/trackback/id/tr692054706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

registraal 2010.06.04. 02:23:49

[img]http://kourkouti.yooblog.gr/files/2008/01/kourkouti-sisic-gibson.jpg[/img]
süti beállítások módosítása