A Südtirol elleni szombati edzőmeccs alapján azt valószínűsítettük, hogy a keretszűkítés három áldozata között lesz a legkevesebb lehetőséget kapó maribori védő Dzinic és a tel-avivi középpályás Komac esik ki a keretből, és egy harmadik

Nos nem így történt. A Cercle Bruges védőjétől, Dejan Kelhartól, valamint két középpályástól, a Gianninában játszó Mirnes Sisictől és a bukaresti rapidos Darijan Matictól kell búcsút vennünk.

A végleges szlovén vébékeret

Kapusok: Samir Handanovic (Udinese), Jasmin Handanovic (Mantova), Aleksander Seliga (Sparta Rotterdam)

Védők: Bojan Jokic (Chievo), Marko Suler (Gent), Bostjan Cesar (Grenoble), Branko Ilic (Lokomotiv Moszkva), Matej Mavric (Koblenz), Elvedin Dzinic (Maribor), Miso Brecko (1. FC Köln), Suad Filekovic (Maribor)

Középpályások: Andraz Kirm (Wisla Krakow), Andrej Komac (Maccabi Tel-Aviv), Rene Krhin (Internazionale), Dalibor Stevanovic (Vitesse Arnhem), Robert Koren (West Bromwich Albion), Aleksander Radosavljevic (Larissza), Valter Birsa (Auxerre)

Csatárok: Milivoje Novakovic (1. FC Köln), Zlatko Dedic (VfL Bochum), Zlatan Ljubijankic (Gent), Nejc Pecnik (Nacional), Tim Matavz (Groningen)

A 26 éves Kelhar eddig egy meccsen játszott a válogatottban, a Katar elleni 4-1-en idén tavasszal.

A 27 éves Darijan Matic az első három vébé-selejtezőn játszott egy-egy percet, majd a negyedik meccsre meghívták a keretbe, de onnantól kezdve a kispadra sem ülhetett le. A válogatottban összesen hét meccsen játszott.

A 28 éves jobb oldali középpályás Mirnes Sisic a Rudar Velenjén és a szerb Crvena Zvezdán kívül hét görög csapatban, köztük az Olympiakosban is játszott. Mel Gibson hasonmása az Olympiakosszal a BL-ben is bemutatkozott. A 12-szeres válogatott játékos öt vébé-selejtezőn kapott csereként szerepet, két válogatott góljából az elsőt a magyaroknak lőtte Zalaegerszegen, amikor a szlovének 1-0-ra győztek. Hármójuk közül az ő kiesése a legnagyobb meglepetés.

3 komment

Címkék: keretszűkítés dejan kelhar mirnes sisic darijan matic

A bejegyzés trackback címe:

https://hejszlovenek.blog.hu/api/trackback/id/tr902048288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mercyful Fate 2010.06.01. 23:57:48

azonkívűl h egy szögből fotózták őket szerintem semmi hasonlóság nincsen közöttük.

sorozatmania 2010.06.02. 00:44:41

@Mercyful Fate: persze. semmi. vak vagy-e? a hajuk is hasonló színű. meg hosszú.

ez máris két plusz pont. nézd meg trifon ivanov 94-es képét, még azzal is van hasonlóság, mondjuk a hajszín.

imádnivaló, amikor jön valaki felvágni, hogy "nem is, mert én jobban tudom".

FaberK_ 2010.06.02. 11:41:16

Csatlakozz a szlovén csapathoz az index fórum Foci VB 2010 Góltotó topikjában ( forum.index.hu/Article/showArticle?t=9110465 )
Az alap tippjáték mellett a kialakult csapatokkal lejátszuk a magunk foci VB-jét. Részletek a topikban!
süti beállítások módosítása